Banderoll

Banderoll

Ett sätt att förmedla era idéer.
Häng upp dom!

Banderoller är en mångsidig produkt som går att använda inomhus som utomhus. Banderoller är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att synas och sprida ett budskap genom. En banderoll är enkel och snabb att monter upp och plocka ner. De allra vanligaste användningsområdena för banderoller är som reklam vid byggnationer, sportevenemang, musikevenemang, i butiker, på mässor samt längs vägar.
I våra maskiner kan ni få det tryckt med Latex färg och UV upp till er önskade storlek. Creative Print erbjuder även dubbelsidigt tryck på blockout banderoll.
Mesh är det rätta valet av material när det gäller byggställningar, stacket mm.

Dubbelsidig banderoll

PVC blockout är en halvmatt banderollväv med hög opacitet tack vare ett ljusblockerande skikt i mitten. Ett mycket bra material som hänger plant. Med detta material printar vi dubbelsidiga banderoller som ni även kan få med keder, syda kanaler.

EVENT BANDEROLL

Vi har valt att använda oss av Green Frontlit, en stark och lätt banderoll med matt yta och mycket god bildåtergivning. Green Frontlit tillverkas av PVC med biobaserade mjukgörare istället för ftalater. Dessa biobaserade mjukgörare är ett säkert, förnybart alternativ till traditionella ftalater vilka utvinns ur olja. Vid en livscykelanalys ger denna ftalatfria PVC ett CO2 avtryck som är 40% lägre än konventionell, ftalatbaserad PVC och 50% bättre än konventionella polyolefiner (polyetylen och polypropylen). Green Frontlit är upp till 60% lättare än konventionell frontlitmedia. Denna låga vikt gör det enklare att transportera och montera materialet. Den innebär också att det går åt mindre råmaterial vid tillverkningen vilket resulterar i lägre koldioxidutsläpp och klimatpåverkan än vad tyngre media ger.

FTALATFRI BANDEROLL

SeeMee Frontlit Ultra Matt är en vit och slitstark banderollväv av hög kvalitet och med en mycket bra färgåtergivning. Banderollen är Oeko-Tex-godkänd och ftalaterna är ersatta av en syntetisk mjukgörare vilket gör detta material till ett miljövänligare alternativ. Den matta ytan ger ett sobert intryck och minimerar blänk från omkringljus.

MESH BANDEROLL

Mesh Banderoll är en perforerad banderoll som släpper igenom vinden.
Passar perfekt där mycket vinddrag förekommer.
Våra mesh vepor är av hög kvalitet avsedda för både inomhus- och utomhusbruk. De har ett mycket stort exponeringsvärde och spänns enkelt upp mot en fasad. Mesh vepan går att komplettera med kantförstärkning, öljetter och keder.

Vi har även upphängningsanordning i form av aluminium skenor, vevhus mm.

CREATIVE PRINT gör även alla slags upphängnings montage.

Upphängnings alternativ

Till våra banderoll material kan ni få:

Öljetter
Kederlist
Förstärkningsband
syd kanal

Vi har även en upp sjö med aluminium system för att tex hänga upp banderollerna på diverse ytor.

 

Fyll i din förfrågan här, så svarar vi inom ett arbetspass.
1000 tecken kvar